Ο Όμιλος Unipol είναι ο νέος ανταγωνιστής της Telepass: το τέλος του μονοπωλίου

Νέος ηθοποιός έχει η αγορά των ηλεκτρονικών διοδίων, που «κλέβει» την παράσταση από την Telepass ή μάλλον βάζει τέλος στο πολύ μεγάλο μονοπώλιο της αυτόματης πληρωμής των διοδίων αυτοκινητοδρόμων. Μιλάμε για τον Όμιλο Unipol, ο οποίος γίνεται για πρώτη φορά άμεσος ανταγωνιστής της Telepass.

Και αυτό συμβαίνει λίγο μετά την ανακοίνωση της ιστορικής εταιρείας – που έγινε μόλις πριν από λίγες μέρες, μιλήσαμε για αυτό – την αύξηση των τιμολογίων των συνδρομών Telepass. Η υπηρεσία που σας επιτρέπει να ξεπεράσετε τα εμπόδια του αυτοκινητόδρομου με αυτόματη πληρωμή (χρέωση στον συνδεδεμένο τρεχούμενο λογαριασμό), χωρίς να χρειάζεται να χάνετε χρόνο στην ουρά στα διόδια, έχει νέος αντίπαλος.

Η ανακοίνωση του Ομίλου Unipol

Σε επίσημο σημείωμα της εταιρείας μπορείτε να διαβάσετε πώς η εταιρεία της Μπολόνια έδωσε τη μεγάλη ανακοίνωση, η οποία αφορά ακριβώς την κυκλοφορία του Unipolmove, μια συσκευή που θα δώσει σε όλους τους αυτοκινητιστές -και όχι μόνο- τη δυνατότητα επιλογής εναλλακτικού του Telepass. Μια νέα συσκευή που σας επιτρέπει να πληρώνετε ηλεκτρονικά τα διόδια του αυτοκινητοδρόμου, η οποία ακολουθεί το μοντέλο Telepass που όλοι γνωρίζουμε εδώ και χρόνια (με εκπτώσεις για μοτοσυκλετιστές)και το οποίο επιτρέπει επίσης στους χρήστες να πληρώνουν διάφορες άλλες πρόσθετες υπηρεσίες, όπως φόρο αυτοκινήτου, πρόστιμα, ανεφοδιασμό στην αντλία καυσίμου, ZTL, μπλε πάρκινγκ και πολλά άλλα.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το Unipol, το οποίο είναι σπάνιο, μπορούμε να πούμε ότι είναι το πρώτη εταιρεία στον κλάδο TPL στην Ιταλία. Για το λόγο αυτό σίγουρα θα χρησιμοποιήσω όλες τις επαφές του, τους πελάτες ασφαλιστηρίων συμβολαίων, για να προωθήσω και να προωθήσω τις συνδρομές της νέας υπηρεσίας Unipolmove, η οποία για τους πρώτους έξι μήνες θα προσφέρεται δωρεάν στους ιδιοκτήτες και μετά θα κοστίζει. ένα ευρώ το μήνα. Μεγάλη εξοικονόμηση σε σχέση με το Telepass που, όπως είδαμε, μπροστά στην αύξηση κοστίζει περίπου 22 ευρώ ετησίως.

Ο Giacomo Lovati, Chief Beyond Insurance Officer της UnipolSai, δήλωσε: «Είμαστε ο πρώτος φορέας εκμετάλλευσης που έχουμε λάβει πιστοποίηση με τον νέο ευρωπαϊκό κανονισμό για την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Διοδίων. Λοιπόν, δυνατοί δικοί μας 10 εκατομμύρια πελάτες ασφάλισης αυτοκινήτων στην οποία μπορούμε να προσφέρουμε το προϊόν, έχουμε μπει σε μια αγορά όπου μέχρι χθες δεν υπήρχαν εναλλακτικές». υπηρεσίες βοήθειας και διάσωσης, καθώς και στην επισκευή και συντήρηση και ζημιά του οχήματος, την πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων επί τόπου και τη μακροχρόνια ενοικίαση.

Μιλώντας για Telepass και πρόσφατες αυξήσεις τιμών

Όπως είδαμε τις τελευταίες μέρες, από την 1η Ιουλίου 2022 όλα αλλάζουν: Το Telepass Family and Twin Option θα έχουν υψηλότερο κόστος. Και έτσι, με μονομερή τροποποίηση της σύμβασης, η εταιρεία αποφάσισε να αυξήσει το μηνιαίο τέλος και για όσους είναι ήδη συνδρομητές. Όποιος θέλει να αποχωρήσει, για να μην υποστεί την αύξηση, μπορεί να το κάνει έως τις 30 Ιουνίου, πριν την έναρξη της περιόδου με νέους συντελεστές.

Η εταιρεία, στο σημείωμα προς τους πελάτες, εξήγησε τα εξής: «Η προτεινόμενη μονομερής τροποποίηση της σύμβασης υπαγορεύεται από την ανάγκη αύξησης -για πρώτη φορά από την έναρξη λειτουργίας της Οικογένειας Telepass το 1997- των τελών της οικογένειας Telepass και της επιλογής Twin (αν είναι ενεργή) “. Η αναμενόμενη αύξηση θα είναι 0,57 ευρώ μηνιαίως (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για την οικογένεια και 0,28 ευρώ (με ΦΠΑ) για το δίκλινο με την επιλογή Premium / Ιταλική Οδική Βοήθεια. Το δελτίο τύπου συνεχίζει: “Αυτή η αύξηση θα καθοριστεί από την προοδευτική αλλαγή στο τεχνολογικό, αγοραίο και οργανωτικό πλαίσιο στο οποίο λειτουργεί η Telepass”. και συνεχίζει: «Η μονομερής πρόταση τροποποίησης εισάγει ορισμένες περαιτέρω διατάξεις, για τα μέσα πληρωμής διοδίων και για την τιμολόγηση, με στόχο την προσαρμογή των μεθόδων παροχής της υπηρεσίας στην τεχνολογική και ρυθμιστική ανάπτυξη».

Leave a Reply

Your email address will not be published.